6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Īpašs horoskops. Uzzini, kāda ir tava sūtība un karmiskie uzdevumi

 

Skorpions (24.10 – 22.11)

Mēs visi dzīves gaitā cenšamies saprast to patiesību, kuras apgūšanai pasaulē nāk Skorpions: savienojoties ar Augstāko dabu, cilvēks var pārvērst jebkurus trūkumus (gan savus, gan apkārtējās pasaules) labās īpašībās.

Galvenais šādas pārtapšanas instruments ir mīlestība. Kad spēcīgas emocijas un apķērīgs prāts pakļaujas viedās sirds balsij, Skorpions savienojas ar pārdabisku spēku un iegūst maģiskas spējas, pārtopot par īstu Gaismas burvi. Pateicoties tam, viņš var gūt lielus panākumus jebkurā jomā. Viņš iegūst spēju redzēt noslēpumainas problēmas un slēptus resursus, vairot labo un skaisto pasaulē.

Skorpionam piemīt liels spēks, un viņš pastāvīgi sev vaicā, kā to labāk izmantot. Viņš visu laiku atrodas izvēles priekšā – izmantot savu spēku, lai attīstītu savas labākās īpašības un palīdzētu citiem, vai radīt problēmas un sagraut to, ko dara citi.

Skorpions lieliski zina, ka viņam ir daudz iespēju iznīcināšanai, un dažkārt viņš sev jautā, vai viņš pieder pie Zodiaka tumšajām zīmēm. Skorpionam piemīt spēja saskatīt labā un ļaunā, gaismas un tumsas cīņu, un tas var viņam daudz ko iemācīt.

Kad Skorpions izvēlas labā ceļu, viņš vairo savu saikni ar Visumu. Viņam jāiemācās tikt galā ar savu Zemāko dabu, un tad viņš kļūs patiešām spēcīgs. Zemākā daba – tie ir centieni manipulēt ar cilvēkiem, aizraušanās ar tenkām, nevēlēšanās ieklausīties savos apkārtējos. Kad Skorpions savus mērķus sasniedz ar šādām metodēm, viņā veidojas negatīvas īpašības.

Skorpionam ir jāizmanto savs spēks, lai atrastu sevī mīlestību un labestību – tā viņš varēs sasniegt tādus rezultātus, kas pārsteigs viņu pašu. Ja Skorpions cenšas saskatīt visā tikai labo, pat zinot par ļaunā pastāvēšanu, viņš ne tikai atrod bezgalīgas spēka rezerves, bet arī palielina tās, jo labais dod viņam nesaraujamas saiknes sajūtu ar Augstākajiem spēkiem.

Protams, Skorpionam nāksies piedzīvot laikus, kad viņa negatīvās īpašības ņems virsroku. Šādos periodos viņš tik daudz domā par problēmām – reālām un iedomātām -, ka visā redz tikai ļauno. Skorpions kļūst cinisks un īgns, sāk ticēt tam, ka dzīvē nav nekā laba. Viņam ir jāiemācās izmantot savu galveno priekšrocību – spēju mainīties – tas ir viņa galvenais karmiskais uzdevums. Mainot jebkuru trūkumu par labu īpašību, Skorpions spēs veiksmīgi atrisināt jebkuru, pat visnepatīkamāko situāciju.

Mainīties Skorpionam palīdzēs mīlestība, un mīlestībai jādzīvo viņā vienmēr. Jo dziļāk Skorpions iekļūst savas dvēseles tumšajās dzīlēs, jo augstāk viņš pietuvinās Gaismai!

Skorpions iemācīsies izmantot savu spēku, kad darīs to, kas kalpo vispārējam labumam. Kad Skorpions domā par katra vajadzībām un vēlmēm (tostarp pats par savējām), viņš atrod negaidītus un atjautīgus problēmu risinājumus. Augsti mērķi veicina arī viņa paša augšupeju un dod iespēju ieraudzīt un izdarīt to, kas iepriekš šķita nesasniedzams. Skorpions pārvēršas par kanālu, pa kuru Gaisma ienāk mūsu pasaulē. Pateicoties tam, viņš spēj paveikt brīnumus. Jo spēcīgāka kļūst Skorpions saikne ar Gaismu, jo ātrāk mainās viņa attieksme pret dzīvi.

Viens no labākajiem veidiem, kā glābt sevi no emocionālās un intelektuālās tumsas, ir pacensties izmantot savas radošās spējas, lai atrastu iespēju mainīt situāciju uz labo pusi. Kad Skorpions izmanto savu apķērību un aso prātu, lai nonāktu pie problēmas risinājuma, viņš varēs atrast priekšrocības jebkurā situācijā (un nav svarīgi, cik bezcerīga šī problēma šķiet).

Galvenās bailes, ko Skorpionam ir jāpārvar šajā dzīvē, ir bailes būt vājam, nespējīgam ietekmēt situāciju. Viņš grib zināt, ka pārvalda pasauli – tas dod viņam sava nozīmīguma un drošības sajūtu. Skorpions baidās izrādīt vājumu vispār vai vājumu atsevišķās dzīves jomās.

Kad Skorpions apvainojas, viņš nekavējoties liek lietā savu “dzeloni”. Taču viņam jābūt uzmanīgam ar savu “nāvējošo ieroci” – pie mums atgriežas viss, ko mēs darām, un galu galā agresija var vērsties pret Skorpionu pašu. Iespējams, ka Skorpiona darbības kļūst par iemeslu nopietnai problēmai, kuru risināt viņam vajadzēs pašam. Skorpionam pastāvīgi sev jāsaka: “Neiedzel pats sev”.

Ja Skorpions spēs pārvarēt savas Zemākās dabas ierobežojumus, viņš varēs pacelties ļoti augtu. Bet tikai tad, ja viņš spēs atbrīvoties no savām egoistiskajām vēlmēm un centieniem un spēs pareizi (neitrāli) novērtēt situāciju, skatīties no putna lidojuma augstuma.

Vēl viens Skorpiona uzdevums – viņam jāiemācās cīnīties ar savu vēlmi kontrolēt citus cilvēkus, atzīt viņu gudrību un tiesības uz izvēli. Tas Skorpionam var izrādīties pārāk grūti, it īpaši, ja runa ir par tiem, kurus viņš mīl, – par viņa bērniem.

Nākamais uzdevums – pārvarēt kaislību pēc varas. Tā ir nopietna Skorpiona atkarība, viņam ir ārkārtīgi grūti tik galā ar varaskāri. Spēka sajūta, ko cilvēkam dod vara, Skorpionam ir vislielākais kārdinājums. Un šeit slēpjas viens no galvenajām viņa mācībstundām – viņš var sasniegt varu, viņš mīl varu, tad kāpēc viņam no tās būtu jāatsakās?

Vara cilvēkā nogalina spēju būt žēlsirdīgam, un kad Skorpions pārvalda notikumus, viņš kavē savu garīgo attīstību. Kad Skorpions atsakās kontrolēt visu notiekošo, viņš var atklāt, ka viss attīstās vislabākajā veidā – labāk nekā viņš iztēlojies savos sapņos.

Būt Skorpionam nozīmē iziet cauri tumsas periodiem, kad dzīve šķiet grūta un bezjēdzīga. Sāpes un depresija nomāc viņu vēl ilgu laiku pēc grūtību pārvarēšanas. Apkārtējie var domāt, ka Skorpions ar visu ir ticis galā, ka viņa dzīvē viss nokārtojies. Patiesībā, kad cilvēki izsaka šādu pieņēmumu, Skorpionam gribas viņus nogalināt – ja viņš spētu mainīt savu noskaņojumu pēc savas vēlēšanās, viņš jau sen to būtu izdarījis.

Ilgais ceļš caur depresijas periodiem ir svarīgs posms Skorpiona personīgajā un garīgajā attīstībā. Šajā laikā Skorpions jūt, ka viņā kaut kas mirst, un tas tā patiešām ir. Mirst viņa Ego, kas liedz viņam savienoties ar savu Patieso Es un Dievu.

Skorpions pakāpeniski atbrīvojas no egoistiskām vēlmēm, atsakās no negatīvām domām un rīcības. Daļa Skorpionu daudz domā par savu nāvi, daži pat izšķiras par labu pašnāvībai. Tāpat kā tumsa sabiezē pirms rītausmas, domas par nāvi piemeklē Skorpionu pirms garīgās atmodas – tā ir Feniksa enerģijas ietekme. Skorpions grib, lai mirtu viņa aizspriedumi un ambīcijas, lai viņš piedzimtu no jauna.

Skorpions atdzimst, iznāk no tumsas patiesu zināšanu gaismā. Viņš saprot, kas viņš ir, saskata sava Gara lielumu un pakāpeniski uzzina, kas dzīvē patiešām ir svarīgi. Dzīve iegūst jaunu, dziļāku jēgu, atgriežas laime, un Skorpions izjūt pateicību, ka viņš dzīvo. Parasti tieši mīlestība atgriež viņu no tumsas dzīvē. Tā arī ir Skorpiona svarīgākā mācībstunda – galvenais pārveidojošais spēks, tas var mainīt visu.

Skorpiona karma, izvēle, kādu viņš izdara, var radīt viņam ļoti sarežģītus, gandrīz nepanesamus apstākļus. Tomēr tā vietā, lai samierinātos ar neveiksmi, spītīgais Skorpions turpina cīnīties līdz galam. Cīņas gaitā Skorpions dzīvo ar pilnu krūti, visas viņa sajūtas ir saasinātas, pat ja viņš izjūt mokošas sāpes. Jo smagāks pārbaudījums, jo spēcīgāks šķiet Skorpions.

To var nosaukt par ietiepību – Skorpions atsakās tikt uzvarēts. To var nodēvēt par nepārvaramu kaislību. Skorpionam piemīt garīgais spēks, kas ir lielāks par fizisko un intelektuālo spēku, un pateicoties tam, viņš atkal un atkal izdzīvo grūtās situācijās. Skorpiona spēks palīdz viņam pārdzīvot jebkuras nesaskaņas vai pārbaudījumus.

Auns (21.03 – 20.04)

Vērsis (21.04 – 21.05)

Dvīņi (22.05 – 21.06)

Vēzis (22.06 – 22.07)

Lauva (23.07 – 23.08)

Jaunava (24.08 – 23.09)

Svari (24.09 – 23.10)

Skorpions (24.10 – 22.11)

Strēlnieks (23.11 – 21.12)

Mežāzis (22.12 – 20.01)

Ūdensvīrs (21.01- 19.02)

Zivis (20.02 – 20.03)

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.