kirbju-biezzupa

Es neesmu liela ķirbju piekritēja, bet šo zupu es sauktu pat par garšīgu, tātad tā garšos arī izvēlīgajiem ēdājiem.

Tev vajadzēs:

  • nelielu ķirbi
  • 2 burkānus
  • 5-7 kartupeļus
  • sīpolu
  • 2 ķiploka daiviņas
  • kūpinātu cauraudzi
  • sāli, piparus

Pagatavošana:

  • Nomizo un sagriez gabaliņos ķirbi, kartupeļus un burkānu, liec visus kopā vārīties ūdens daudzumā, kas apņem katliņa sastāvu – lej ūdeni nedaudz vairāk kā sautējumu gatavojot.
  • Kad dārzeņi ir pa pusei gatavi, pieliec klāt 2 nomizotas ķiploka daiviņas un vāri, līdz dārzeņi ir gatavi.
  • Sagriez gabaliņos cauraudzi un nomizotu sīpolu, sacep tos uz pannas.
  • Gatavos dārzeņus ar visu šķidrumu (tam vajadzētu sanākt kā šķidram sautējumam) sablendē, pēc garšas pievieno sāli, maltus piparus un citas garšvielas, ko “prasās”.
  • Lej šķīvjos, virsū uzliek ar sīpoliem sacepto cauraudzi un pasniedz karstu (auksta ķirbju biezzupa vairs nav pārāk garšīga).
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?