5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Cilvēka prasmes un dievišķas zīmes, iespējams, ir NLO izpausmes

 

NLO un maiju civilizācija

Savulaik, tuvojoties kārtējam pasaules galam, aizvien vairāk sāka runāt par seno indiāņu – maiju – kalendāra saistību ar NLO. Maiji ticēja, ka viņu kalendārā ieprogrammētais pasaules gals iestāsies 2012. gada decembrī. Tuvojoties šim datumam, ziņojumu skaits par novērotajiem NLO kopš 2007. gada katru gadu faktiski dubultojās. Pētnieki pauž, ka esot pieejami oficiāli dokumenti par visiem NLO novērošanas gadījumiem 2008. gadā un tajos minētie skaitļi esot visnotaļ iespaidīgi.

Tostarp secināts, ka maiju būvētās piramīdas ir ļoti līdzīgas tām, kas atklātas arī uz Marsa. Mūsdienu Meksikas džungļu dzīlēs nesen atklātas kādas senas piramīdas drupas, kas vēl joprojām slienas 61 metra augstumā, un šīm piramīdām ir ļoti daudz līdzīga ar tām, kas atklātas uz Marsa.

Maiju leģendās, līdzīgi, kā tas ir arī seno ēģiptiešu vēstījumos, minēti dievi, kas nolaidušies no debesīm. Turklāt pie maijiem svešinieki ierodas savos kosmiskajos kuģos. Šīs senās indiāņu cilts mītos minēts arī par būtnēm no citām dimensijām, kas ieradušās uz Zemes nolūkā “apsēt un apaugļot planētu”. Katrā ziņā maiju kultūrā ļoti bieži pieminēti “dievi, kas atlidojuši no kosmosa”.

Lasīt tālāk

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.