1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Cilvēka prasmes un dievišķas zīmes, iespējams, ir NLO izpausmes

 

NLO uz Mēness

Līdz ar pirmajiem cilvēka lidojumiem uz Mēnesi sāka parādīties dažādas versijas saistībā ar Zemes pavadoni un NLO. Tiesa, versija par to, ka uz Mēness atrodas ārpuszmes izcelsmes civilizācijas pārstāvju bāze, kas kalpo kā savdabīgs NLO lidlauks, parādījās tikai vairākas desmitgades pēc šā fakta. Tās būtību veido tris galvenie punkti.

Pirmkārt, uzmanības centrā ir pirmais uz Mēness izkāpušais cilvēks Nīls Ārmstrongs. Ja agrāk viņa vārdu minēja galvenokārt saistībā ar teoriju par to, ka patiesībā amerikāņu kosmonauti realitātē nemaz nav izcēlušies uz Mēness un visi ar šo pasākumu saistītie dati ir vistīrākās raudzes falsifikācija, tad jaunajā versijā jau Ārmstronga klātbūtne uz Mēness vairs nav apstrīdēta. Toties ziņots, ka pastāv kaut kāda slepena informācija par patieso astronautu atrašanos uz Mēness, jo tur viņi redzējuši trīs lidojošos šķīvīšus un humanoīdas būtnes kosmiskajos skafandros. Atbilstoši šai leģendai, veicot mēģinājumu nodibināt ar šīm būtnēm kontaktu un nofilmēt NLO, noticis kaut kāds gaismas stara “šāviens”, kas nav nodarījis nekā slikta ne astronautiem, ne kosmosa kuģim un tā aprīkojumam, toties pilnībā sabojājis foto un videoaparatūru.

Otrs teorijas punkts pauž par to, ka visi nākamie amerikāņu lidojumi uz Mēnesi bijuši saistīti tikai un vienīgi ar nolūku nodibināt tur kontaktus ar citplanētiešim. Savukārt 70. gados pēkšņi pārtraukto ASV “Mēness programmu” skaidro salīdzinoši vienkārši: vai nu citplanētieši pametuši savu bāzi uz Mēness, vai arī augsti attīstīto ārpuszemes izcelsmes civilizāciju pārstāvji viennozīmīgi likuši saprast zemiešiem, ka nevēlas, lai tos traucē.

Savukārt trešais punkts saistībā ar teoriju par NLO uz Mēness izpaužas paziņojumā par to, ka valdība slepenībā tur prāvu skaitu Mēness virsmas fotoattēlu, kuros skaidri redzami ne tikai piezemējušies NLO, bet arī liels daudzums mākslīgas izcelsmes būvju, kuras tur neviens cits nevarēja izveidot kā tikai citplanētieši.

Lasīt tālāk

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.