Foto: Aija Geida

Sastāvdaļas:

  • 150 g svaigā siera (piemēram, Mālpils)
    • 400 g tomātu gabaliņu savā sulā
    • 100 ml saldā krējuma
    • ķiploka daiviņa
    • 2 ēdamkarotes augu eļļas
    • ½ tējkarotes ķimeņu sēklu
    • šķipsniņa malta koriandra
    • ½ tējkarotes sāls

Pagatavošana:

Svaigo sieru sagriež kubiciņos, ķiploku smalki sakapā. Pannā uzkarsē eļļu, pieber ķimeņu sēklas, koriandru, sieru un apcep. Pievieno ķiploku, sāli, tomātu gabaliņus, saldo krējumu un uzvāra.

Tomātu mērce ar sieru piestāv rīsiem un griķiem.

 
Nav komentāru

Atstāt komentāru

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2020

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?