23 C
Rīga
sestdien, augusts 15, 2020

Garda recepte: Mājās gatavota tomātu mērce ar sieru

 


Foto: Aija Geida

Sastāvdaļas:

  • 150 g svaigā siera (piemēram, Mālpils)
    • 400 g tomātu gabaliņu savā sulā
    • 100 ml saldā krējuma
    • ķiploka daiviņa
    • 2 ēdamkarotes augu eļļas
    • ½ tējkarotes ķimeņu sēklu
    • šķipsniņa malta koriandra
    • ½ tējkarotes sāls

Pagatavošana:

Svaigo sieru sagriež kubiciņos, ķiploku smalki sakapā. Pannā uzkarsē eļļu, pieber ķimeņu sēklas, koriandru, sieru un apcep. Pievieno ķiploku, sāli, tomātu gabaliņus, saldo krējumu un uzvāra.

Tomātu mērce ar sieru piestāv rīsiem un griķiem.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your name here
Please enter your comment!