5.5 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Astroloģiskā prognoze 2018.gada martam visām horoskopa zīmēm

 

Zivis

Martā Zivīm būs daudz plānu, kas attiecas uz profesionālo sfēru. Viņas ar entuziasmu ķersies klāt rutīnas pilnam darbam, paralēli apdomājot ceļu pretīm jaunām karjeras virsotnēm. Mēneša vidus ir ļoti auglīgs laiks radošiem cilvēkiem. Zivis, kas saistītas ar radošo darba jomu, sajutīs sevī iedvesmas un enerģijas pieplūdumu. Mēneša beigās var nedaudz piebremzēt un novērtēt savus sasniegumus. Pēdējā mēneša nedēļa ir lieliski piemērota, lai atbrīvotos no kaitīgiem ieradumiem.

Auns

Martā Auniem būtu ieteicams rūpīgi plānot savu ikdienu un rīcības un neizniekot enerģiju. Ir jāpievērš uzmanība tikai sasniedzamiem mērķiem, citādi tuvākajā nākotnē sastapsies ar vilšanos. Grūtākais laiks būs mēneša sākums, jo Auniem būs jāraujas starp darbu un mājām, mēģinot paspēt būt visur. Līdz marta vidum situācija stabilizēsies, bet mēneša beigas dāvās iemeslus priecāties.

Vērsis

Gandrīz visu mēnesi Vērsis aizvadīs labā omā. Viens no iemesliem būs ilgi gaidītā iespēja pašrealizēties profesionālajā vai radošajā jomā. Jau pirmajā marta nedēļā Vērsis spers pirmos soļus pretīm panākumiem. Tuvāk mēneša vidum Vērsis izveidos konkrētu rīcības plānu un sāks to realizēt. Ģimene un bērni viņam kļūs par neizsmeļamu iedvesmas avotu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.