5.2 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Astroloģiskā prognoze 2018.gada martam visām horoskopa zīmēm

 

Jaunava

Martā vislabāk Jaunavām veiksies ar apmācībām. Ir vērts apdomāt papildus izglītības iegūšanas iespējas, apmeklēt kvalifikācijas paaugstināšanas kursus vai vienkārši apmeklēt radošu meistarklasi. Iegūtās zināšanas ātri vien pārvērtīsies iespējā pielietot tās praksē. Mēneša vidus ir piemērot laiks, lai meklētu otro pusīti. Jaunā mīlas aizraušanās Jaunavai kļūs par stimulu attīstīties un uzlabot savu ārieni.

Svari

Līdz ar pavasara iestāšanos Svari sajutīs nepieciešamību pēc pārmaiņām. Sāks viņi ar visu vienkāršo – atbrīvosies no nevajadzīgajām lietām un ieviesīs kārtību savā budžetā. Kopā ar nevajadzīgo aizies arī nepatīkamās domas un panīkums. Jau esot labā omā Svari ķersies klāt savas privātās dzīves analīzei. Vientuļajiem nav ieteicams steigties ar partnera izvēli, taču tas nenozīmē, ka arī uz randiņiem nav jāiet. Ģimenes pāros aktuāls kļūs finanšu jautājums.

Skorpions

Martā Skorpioniem intuīcija strādās kā nākas un nepievils. Iekšējā balss sniegs pareizo informāciju, kas attiecas uz attiecībā ar apkārtējiem. Ja rodas aizdomas sakarā ar tuvu cilvēku, vajadzētu informāciju pārbaudīt. Nav izslēgts, ka līdz mēneša beigām ar dažiem cilvēkiem Skorpioni vispār pārstās komunicēt, jo par viņiem atklāsies nepatīkamas detaļas.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.