5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Astroloģiskā prognoze 2018.gada martam visām horoskopa zīmēm

 

Dvīņi

Pavasara sākums ir viens no labākajiem 2018.gada periodiem Dvīņiem. Pašpārliecinātība par sevi ļaus viņiem izkāpt no saviem ierastajiem rāmjiem un atklāt sev daudz jauna. Mēneša pirmā puse atnesīs patīkamas pārmaiņas privātajā dzīvē. Šīs zīmes pārstāvji izjutīs izteiktu pretējā dzimuma pārstāvju uzmanību, un tas baro Dvīņu ego. Otrā marta puse liks Dvīņiem novirzīt savu enerģiju darbam. Izbojāt iespēju gūt paaugstinājumu un kāpienu pa karjeras kāpnēm var tikai Dvīņu vieglprātīgā attieksme pret darbu.

Vēzis

Atpūsties un atslābināties Vēžiem neizdosies. Marts viņiem ir sagatavojis pārbaudījumus liela darba apjoma un jaunu darba pienākumu formā. Būtu vēlams padomāt par nestandarta darba izpildi. Kāds no tā labums? Naudiņa, kas ieripos kontā mēneša beigās. Produktivitātes paaugstināšanai papļāpā ar kolēģiem, kuri var palīdzēt vismaz uz brīdi tev novērsties no domām par darbu un pienākumiem.

Lauva

Marta sākumā Lauvas var izjust emocionālo spriedzi neapmierinātības ar sava darba rezultātiem dēļ. No šī stāvokļa ir jāatbrīvojas pēc iespējas ātrāk, citādi tā tikai pieaugs. Novērtējot situāciju ar skaidru prātu, Lauvas sapratīs, ka viss nav tik šausmīgi, kā izskatās. Pie tam, blakus atradīsies tuvs cilvēks, kurš morāli atbalstīs un iedvesmos jauniem sasniegumiem.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.