1.1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Astroloģiskā prognoze 2018.gada martam visām horoskopa zīmēm

 

Strēlnieks

Pirmais pavasara mēnesis atnesīs Strēlniekam problēmas gan darbā, gan mājās. Ja ar pirmajām viņi spēs patstāvīgi tikt galā, tad ar otro risināšanu gan būs nepieciešama palīdzība. Lai nesaprašanās ar radiniekiem nepāraugtu milzīgā strīdā, vajadzētu izvairīties no provokācijas. Paklusēt Strēlniekiem būs grūti, bet pretējā gadījumā viņus gaida ļoti nepatīkamas sekas.

Mežāzis

Viss Mežāžiem notiks tik labi, ka tas viņiem pat liks nervozēt. Uzmanīgie zemes stihijas pārstāvji nebūs gatavi tik ātrai viņu ideju realizācijai. Ja viņi spēs kontrolēt iekšējo nemieru, tad iegūs vēl vairāk, nekā cerēts. Pavasaris atnāks ar pārmaiņām arī mīlas frontē. Romantiska iepazīšanās, kura notiks mēneša otrajā pusē, ātri pāraugs kaislīgā romānā.

Ūdensvīrs

Marts Ūdensvīram ir mierīgs un paredzams periods. Viņš sāks pakāpeniski atgūties pēc garās ziemas, pievērsīsies veselības un fiziskās formas uzlabošanai. Mēneša sākumā visu savu brīvo laiku viņš veltīs ģimenei. Tikai šaurā cilvēku lokā viņš jutīsies maksimāli komfortabli. Savukārt attiecībās ar mīļoto harmoniju saglabāt neizdosies. Egoisms un gādīguma trūkums no partnera puses pabojās Ūdensvīram omu.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.