1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Horoskops, kas atklāj katras sievietes ēnu pusi! Uzzini kā to var uzveikt!

 

Gaisa stihija

Šīs gaisīgās sievietes kļūst par negantniecēm, kad liktenis tām ir kļuvis nelabvēlīgs, tie ir brīži, kad šīs nabadzītes kāds ir regulāri iegāzis vai piekrāpis. Tad viņu negantums pārlīst pār nevainīgu cilvēku galvām.

Dvīņi

Sievietes iekš modes un kopējās sabiedrības domas – tās ir Dvīņu pārstāves. Nereti šīs sievietes veido kultūras revolūciju, vien ar to, ka eksistē mans “Es,” viss cits ir tukša skaņa (Merlina Monro, Andželina Džolija).

Svari

Neparasti inteliģenta, izgudrotāja, vērpj intrigas un pavedina. Sāncenses šīm dāmām nav traucēklis, tās nespēs stāties ceļā un nepalīdzēs pat nāves draudi (Monika Beluči).

Ūdensvīrs

Šīs dāmas nāk no augsta ranga. Iemīlējušās savā brīvībā, neparastas un ietiepīgas. Draudzenes attiecībā pret šīm dāmām ir greizsirdīgas. Un ne velti, jo nereti šīs dāmas kļūst par citu pāru šķiršanās iemeslu, tomēr parasti tas nav viņu pašu varā (Uma Turmane).

 

4 KOMENTĀRI

  1. Nošauts galīgi greizi , nejau tādēļ, ka nevarētu pieņemt un atzīt kaut ko , bet tieši pretēji – uzrakstītas ir muļķības , jo auni tādi nav , runa ir gan par mani , gan citiem pazīstamajiem ar šo horoskopa zīmi . Nesmuki , ka uzrakstītas tādas lietas un kāds, kurš tam tic šī dēļ pārtrauks man uzticēties.

  2. Man gan liekas, ka ļooti precīzi par auniem…
    Bet tas ja tu esi piedzimis auna horoskopa pēc datuma nenozīmē ka tu esi 100% auns, pie astrologa var uzzināt kur atradās kāda planēta kad piedzimi / laiks un vieta un tādējādi izanalizējot kura horoskopa zīme tevi ir vairākumā

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.