1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Horoskops, kas atklāj katras sievietes ēnu pusi! Uzzini kā to var uzveikt!

 

Zemes stihija

Šīs stihijas pārstāves ir neticami lēnas, slinkas un neizkustināmas. Viņu pievilcība nāk no īpašās (var teikt specifiskās) piesardzības un spējas filozofēt par visām iespējamajām tēmām.

Vērsis

Šīm dāmām ir tieksme uz liet vākšanu un krāšanu, jo kādreiz taču atradīsies noderīgums arī veciem kalendārīšiem un pudeļu korķīšiem – viss uz māju. Jo īpaši šī krāšanas mānija attiecināma uz naudu un vīriešiem. Starp šīs zīmes pārstāvēm ir pietiekoši daudz biznesa lēdiju, kuras par visu un visur cenšas izdarīt secinājumus un mēģina neuztrakties par sīkumiem.

 

 

Jaunava

Ass prāts un mēle pilna ar indi. Lai kur viņas arī neatrastos, tieši šīs dāmas būs savas sociālās grupas galvenais manipulators. Ja vienuviet satiekas divas Jaunavas ar tieksmi uz manipulāciju – counter strike var sākties. Visi kā viens dejos pēc viņas stabules, katram tiks piemeklēta īpaša psiholoģiska spēlīte, ar kuras palīdzību varēs manipulēt vieglāk par vieglu. Ja nu tomēr spēlītes nesanāk, deguns automātiski tiek pagriezts uz citu pusi un jaunas intrigas tiek vērptas citur.

Mežāzis

Vienkārši, bet savās iespēju robežās, veido ko vien grib. Šīs dāmas ir no kategorijas – terminators svārkos. Necieš vientulību, tādēļ prot atrast sev piemērotu kandidātu, ar kuru var uz kādu laiku nolīst klusākās stūrītī, līdz brīdim, kad atkal sāk ilgoties pēc brīvības. Tad gan viņas nekas nenoturēs.

avots: soulpost.com.ua
 

4 KOMENTĀRI

  1. Nošauts galīgi greizi , nejau tādēļ, ka nevarētu pieņemt un atzīt kaut ko , bet tieši pretēji – uzrakstītas ir muļķības , jo auni tādi nav , runa ir gan par mani , gan citiem pazīstamajiem ar šo horoskopa zīmi . Nesmuki , ka uzrakstītas tādas lietas un kāds, kurš tam tic šī dēļ pārtrauks man uzticēties.

  2. Man gan liekas, ka ļooti precīzi par auniem…
    Bet tas ja tu esi piedzimis auna horoskopa pēc datuma nenozīmē ka tu esi 100% auns, pie astrologa var uzzināt kur atradās kāda planēta kad piedzimi / laiks un vieta un tādējādi izanalizējot kura horoskopa zīme tevi ir vairākumā

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.