5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Horoskops, kas atklāj katras sievietes ēnu pusi! Uzzini kā to var uzveikt!

 

Ūdens stihija

Var teikt, ka šīs dāmas ir visbīstamākās, jo nekad nevar zināt, ko no viņām var sagaidīt. Pilnīgi ikdienišķa norma ir panākt savu taisnību vai savu gribu ar jebkuru metožu palīdzību. Lai savos tīklos un nagos dabūtu kādu vīrieti, pielietos tādus ieročus kā seksualitāte un seksuālā pievilcība.

Vēzis

Pateicoties šīs zīmes ārējam izskatam Jūs varat viegli kļūdīties, jo viņas sevi var iepazīstināt gan kā jutekliskas un pavedinošas sievietes, gan tieši otrādi – kā mīlīgas, nosvērtas, pat pavecāka gada gājuma sievietes. Šo sieviešu galvenais trumpis ir viņu vienkāršība. Lai iegūtu sev draudzenes vīru vai draugu tiek pielietotas visas metodes, pamatojoties uz teicienu karā kā jau karā, visas metodes labas, kaunu pie malas.

Skorpions

Ārkārtīgi mantkārīgas un aprēķinos balstītas sievietes. Ir gudras un spēj būt ļoti diplomātiskas, vienlaikus ar izteiktu seksualitāti. Reti, bet mēdz būt romantiskas. Šādas dāmas izvēlētais upuris praktiski uzreiz notic visam, ko viņa stāsta. No malas izprast Skorpionu sievietes melus un slēptos motīvus izdodas vien pašā pēdējā mirklī (ja izdodas). Skorpiona sieviete Mendelsona maršā aizies ar Jūsu vīru, lai apceļotu pasauli. Draudzība ir līdzeklis, nevis mērķis.

Zivis

Savādāk domājošas, ārkārtīgi jūtīgas, ar nelielu hipnotizētāja talantu. Visai bieži iemīlas, bet parasti bez liekām atbildībām, tādēļ ātri zaudē interesi, ir pārlieku sapņainas. Nav praktiskas ne dzīvē kopumā, ne mājās, tomēr vīrieši viņas redz nevis kā vienkārši apburošas, bet gan kā bezgalīgi pievilcīgas un šarmantas. Šīs sievietes ir jānovērtē – viņu spēks slēpjas viņu vājībā – un tā ir bez bez ierobežojumiem.

 

4 KOMENTĀRI

  1. Nošauts galīgi greizi , nejau tādēļ, ka nevarētu pieņemt un atzīt kaut ko , bet tieši pretēji – uzrakstītas ir muļķības , jo auni tādi nav , runa ir gan par mani , gan citiem pazīstamajiem ar šo horoskopa zīmi . Nesmuki , ka uzrakstītas tādas lietas un kāds, kurš tam tic šī dēļ pārtrauks man uzticēties.

  2. Man gan liekas, ka ļooti precīzi par auniem…
    Bet tas ja tu esi piedzimis auna horoskopa pēc datuma nenozīmē ka tu esi 100% auns, pie astrologa var uzzināt kur atradās kāda planēta kad piedzimi / laiks un vieta un tādējādi izanalizējot kura horoskopa zīme tevi ir vairākumā

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.