1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

5 sieviešu vēderu veidi un padomi kā tos savest kārtībā

 

1.Rezerves riepa

1

Šis vēdera tips sastopams galvenokārt tiem cilvēkiem, kam ir mazkustīgs dzīvesveids un tiem, kam piemīt emocionāla piesaiste saldumiem. Par laimi tikt galā ar šādu vēderiņu ir vienkārši, nav vajadzības pat nodzīt sevi sporta zālē – nāksies vien piekoriģēt uzturu!

 “Ja jūs maz kustaties un ēdat daudz rafinēto cukuru, tāpat arī cepumus, baltmaizi, konditorejas izstrādājumus, tad loģiski, ka jums parādīsies liels vēders ar rezervēm. Tauki sāks uzkrāties arī uz kājām un gurniem,” – saka Džeimss.

Ātrais plāns tā samazināšanai:

Samaziniet alkohola lietošanu. Tā ir īsta bumba: spirts – tas ir īsts cukurs! Tāpat kā visi liekie ogļhidrāti, alkohols pēc pārstrādes organismā uzreiz nogulsnējas tauku slānī uz vidukļa. Daudzi zina par “alus vēderiņiem”, bet jāpatur prātā, ka ir arī tāds jēdziens kā “vīna viduklis” – apaļš vēders, kas paplašinājies uz leju. Dažreiz iedzert drīkst, saka Daigens, bet, ja jūs vēlaties vienmēr plakanu vēderu, nāksies ierobežot alkohola daudzumu.

 Pēc tam, kad būsiet vismaz uz divām nedēļām atteikušies no alkohola, jāsāk pārveidot savs uzturs. Nekādu pusfabrikātu un “mazkaloriju” uzkodu! Nekāda cukura, sāls un konservantu. Nekādu garšas pastiprinātāju. Tikai dabīgs, vērtīgs ēdiens.

Izdariet izvēles par labu neapstrādātiem, svaigiem produktiem kā zivis, olas, gaļa no zemnieku saimniecības, dārzeņi, rieksti, avokado.

Un nāksies tomēr arī sākt vairāk kustēties. Ja sporta zāle tiešām nav priekš jums, sāciet vismaz ar garām pastaigām parkā vai piekrastē. Pēc tam sāciet veikt nelielus vingrojumus no rīta – pietupieni vai joga derēs lieliski!

Galvenais padoms tiem, kam ir šāds vēdera tips:

Nākamreiz, kad nolemsiet grūtas dienas beigās palutināt sevi ar kūkas gabalu, pielieciet to uz dažām sekundēm sev pie vēdera un iedomājieties, ka tas kļūs par daļu no jūsu rezerves riepas!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.