1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

5 sieviešu vēderu veidi un padomi kā tos savest kārtībā

 

4.“Mummy – tummy” jeb māmiņas vēders

4

Ja jums ir šāds vēders, tas nozīmē, ka nemaz ar ne tik sen esat dzemdējusi bērnu. Lielās tauku rezerves nogulsnējušās uz jūsu gandrīz neesošā vēdera? Nomierinieties: pat vistievākajām un pret sevi prasīgākajām sievietēm tam, lai atgrieztos iepriekšējā formā, vajadzīgi kā minimums sešas nedēļas.

Jums vajadzēs koncentrēties uz muskuļu nostiprināšanu uz augšstilbiem un gurniem

Daigens apgalvo, ka pati populārākā kļūda, ko pieļauj jaunās māmiņas, ir vēlme uzreiz skriet uz sporta zāli. Pats treneris iesaka iepauzēt ar šo lietu – uz diviem, trim mēnešiem. Organismam nepieciešams adaptācijas periods.

Ātrais plāns tā samazināšanai:

Sāciet lietot zivju eļļu. Sākumā pa 3 kapsulām dienā kopā ar ēdienu. Ja šis paradums paliks ar jums uz visu mūžu – tas būs tikai uz labu.

Pamēģiniet ēst labos taukus: riekstus, eļļu un olīvas. Katru dienu. Tas palīdzēt sadedzināt sliktos taukus un efektīvāk uzsūkties vitamīniem no ēdiena. Tāpat vērtīgie tauki palīdz cīnīties ar hronisku nogurumu. Tie burtiski saka – esam lieliska palīdzība nogurušām mammām!

Koncentrējieties uz iegurņa apvidus muskuļiem. Ja tie būs tonusā, tas palīdzēs ātrāk pazust vēderam.

Neveiciet pietupienus. Ja jūs neļausiet vēdera muskulatūrai atjaunoties pēc dzemdībām, tad iedzīvosieties sastiepumos.

Galvenais padoms tiem, kam ir šāds vēdera tips:

Mācieties gulēt pa dienu. Izmantojiet tumšus aizkarus. Veiciet nelielus stiepšanās vingrojumus vakarā pirms gulētiešanas.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.