8.8 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

5 sieviešu vēderu veidi un padomi kā tos savest kārtībā

 

5.Mākonis5

Ja jūs regulāri ciešat no vēdera pūšanās vakaros, tas nozīmē, ka jums ir gremošanas traucējumi. Tie gandrīz vienmēr ir pārtikas nepanesamības vai pat alerģiju izraisīti. Ja jums šāds stāvoklis ir hronisks, visdrīzāk, ka jūsu uzturs ir pārāk vienveidīgs. Dažādojiet to!

Ātrais plāns tā samazināšanai:

Visbiežāk pārtikas nepanesamība ir pret kviešiem un glutēnu (maize, makaroni, konditorejas izstrādājumi, picas, tortes un graudaugi), alkoholu, raugu (alus, keksi, rauga mīklas izstrādājumi) un laktozi (siers, piens, saldais krējums). Kaut kas no šī arī izraisa jūsu vēdera pūšanos.

Pamēģiniet atteikties no glutēnu saturošiem produktiem kaut vai tikai uz 2 nedēļām. Pēc tā, kas šajā laikā notiks ar jūsu vēderu, jūs arī sapratīsiet, vai tā varētu būt problēmas sakne. Ja pūšanās pārgājusi, tālāk koncentrējieties uz gaļu, zivīm, olām un dārzeņiem.

Sāciet ēst pilnvērtīgas brokastis. Vēdera pūšanās – tā ir himēra, kas vajā cilvēkus, kas nevēlas brokastot, bet nevar vien beigt vakariņot. Kārtīgāk sakošļājiet ēdienu un dzeriet vairāk ūdens.

Pārmērīgi uzpūties vēders – tas bieži vien ir arī nesabalansētas zarnu mikrofloras rezultāts. Dzeriet vairāk probiotisko dzērienu, piemēram, kefīru. Tāpat lietojiet miso zupu, krējumu, kāpostus, ķiplokus un sīpolus. Kolīdz jums izdosies izārstēt savu zarnu traktu, pazudīs arī vēderiņš.

Galvenais padoms tiem, kam ir šāds vēdera tips.

Gribat ticat, gribat – neticat, bet labākais, ko varat darīt sava vēdera labā, ir elpošanas vingrinājumi. Katru rītu atgulieties uz muguras, pilnīgi atslābinieties un sāciet dziļi elpot, bet nevis ar krūškurvi, bet ar vēderu. Vienā reizē veiciet vismaz desmit ieelpas un izelpas. Un vēl. Centieties doties nelielā pastaigā pēc ēšanas.

avots: makataka.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.