2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Precīzākais 2017. gada horoskops visām zodiaka zīmēm. Piedāvā astroloģe Inguna Balgalve

 

STRĒLNIEKS

Janvārī Strēlnieku kaitinās rutīna un dzīves vienveidība, jo viņš ilgosies pēc pārmaiņām un kaut kā jauna. Lai mazinātu iekšēja diskomforta sajūtu, var apmeklēt kultūras pasākumus vai apgūt jaunu vaļasprieku. Nav piemērots laiks darījumiem un līgumu slēgšanai.

No februāra līdz aprīļa vidum būs aktīvs darbošanās laiks, kad var uzsākt ko jaunu. Jābūt uzmanīgiem, sastādot līgumus un parakstot dokumentus, jo iespējamas paviršības un neuzmanības kļūdas. No aprīļa vidus līdz jūlijam pieaugs spriedze gan darbā, gan mājās. Lai visu paspētu, pārdomāti jāveic plānošana. Iespējami pārpratumi, tāpēc jācenšas izteikties skaidri un saprotami. Jāapvalda emocijas.

Jūlijā sakārtosies darba lietas un būs redzami pirmie rezultāti, turpretī ģimenē var saasināties attiecību jautājumi. Būtu vēlams nodalīt ģimenes lietas no darba lietām, citādi cietīs darba kvalitāte. Augustā daudz kas atrisināsies pats no sevis. Labs laiks, lai kārtotu dokumentus, slēgtu līgumus.

Augusta otrajā pusē jāuzmanās uz autoceļiem, jo pastāv avāriju risks. Sākot ar septembri un līdz pat gada beigām rūpīgi jāseko līdzi notiekošajam, jo viss, kas tiks atstāts bez uzraudzības, radīs spriedzi un satraukumu. Nav ieteicams uzsākt kaut ko jaunu un doties ceļojumos ārpus Latvijas. Gada nogali ieteicams pavadīt kopā ar ģimeni.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.