9.6 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Precīzākais 2017. gada horoskops visām zodiaka zīmēm. Piedāvā astroloģe Inguna Balgalve

 

ŪDENSVĪRS

Kopumā gads veiksmīgs, lai realizētu idejas un iecerēto. Svarīgākās lietas ieteicams plānot gada pirmajā pusē, jo gada nogalē situācija kļūs sarežģītāka. Uz vēlāku laiku atliktie darbi paliks nepaveikti.

Janvārī un februārī nedrīkst sevi pārslogot, citādi cietīs veselība. Ārējam izskatam un prasmei komunicēt ar apkārtējiem būs svarīga loma panākumu gūšanā. Labs laiks darījumiem un līgumu slēgšanai. Martā un aprīlī veiksies viss, kas prasa koncentrēšanos un situācijas stabilizēšanu. Jāizvairās no neplānotiem tēriņiem un izklaides pasākumu apmeklēšanas.

Martā var būt problēmas ar automašīnām. No maija līdz jūnija vidum būs labi apstākļi, lai gūtu panākumus darbā. Var rasties sarežģījumi sirdslietās. Ūdensvīra rīcība vai uzvedība partnerattiecībās var tikt pārprasta. No jūnija vidus līdz septembrim jākoncentrējas tiešo pienākumu veikšanai, jo pieaugs darba apjoms un spriedze. Jācenšas apvaldīt emocijas un neuzspiest citiem savu gribu.

Septembrī un oktobrī būs labvēlīgi apstākļi, lai atvilktu elpu un uzkrātu spēkus. Var doties ceļojumā, apmeklēt kultūras pasākumus vai SPA procedūras. Labs laiks līgumu slēgšanai un darījumiem.

Novembrī un decembrī pieaugs spriedze laika trūkuma dēļ, tāpēc nāksies visu pārdomāti plānot. Nav ieteicams uzsākt kaut ko jaunu un veikt lielus pirkumus. Jāatvēl laiks atpūtai.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.