-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Precīzākais 2017. gada horoskops visām zodiaka zīmēm. Piedāvā astroloģe Inguna Balgalve

 

DVĪŅI

Šajā gadā Dvīņiem kāpumi mīsies ar kritumiem. Gada sākumā veiksies finanšu darījumos un jomās, kur vajadzīga radoša pieeja, toties spriedze sirdslietās. Janvārī nāksies paļauties uz saviem spēkiem. Februārī un martā varēs atvilkt elpu un mazliet atpūsties, jo daudzas lietas sakārtosies pašas no sevis. Šis ir piemērots laiks ceļojumiem, jaunu vaļasprieku apgūšanai un kopīgiem pasākumiem ar draugiem.

No aprīļa līdz maija vidum viss ritēs savu gaitu. Tā kā būs jūtams spēku izsīkums, ieteicams veltīt uzmanību veselības sakārtošanai un stiprināšanai. Maija vidū radīsies sajūta, ka apkārtējie nevēlas sadarboties, tāpēc veidosies iekšēja spriedze un neapmierinātība. Šī iemesla dēļ līdz jūlijam ieteicams pievērsties tiem darbiem, kurus iespējams veikt pašu spēkiem.

No jūlija līdz augusta vidum kopējā situācija jūtami uzlabosies. Piemērots laiks līgumu slēgšanai, finanšu darījumiem un jaunu darbu uzsākšanai. Ieteicams izvairīties no konfliktsituācijām. Augustā un septembrī nav labvēlīgi apstākļi kā jauna uzsākšanai.

Oktobris būs pēdējais mēnesis šajā gadā, kad ir labvēlīga situācija darījumiem un finanšu operācijām. Sākot no novembra, atkal pieaugs spriedze. Lai visu paspētu, pārdomāti jāplāno laiks un veicamie pienākumi. Gada nogalē jācenšas izvairīties no steigas, jo palielināsies risks gūt traumas.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.