3.8 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Precīzākais 2017. gada horoskops visām zodiaka zīmēm. Piedāvā astroloģe Inguna Balgalve

 

VĒRSIS

Gada pirmajā pusē būs labāka situācija, tāpēc svarīgākos darbus labāk plānot un uzsākt gada sākumā. Janvārī labvēlīgi apstākļi jaunu projektu sākšanai, sadarbības partneru piesaistīšanai un kvalificētu speciālistu pieņemšanai darbā. Var mainīt darbu vai pakāpties pa karjeras kāpnēm. Februārī un martā var piesaistīt investīcijas vai saņemt apkārtējo atbalstu un palīdzību svarīgu darbu veikšanā. Piemērots laiks teātra, operas vai mākslas izstāžu apmeklēšanai.

Aprīlī un maijā vairāk laika jāatvēl savas veselības stiprināšanai. Var plānot tālākus vai tuvākus ceļojumus.

Labvēlīgi apstākļi mājas un darba vides interjera uzlabošanai vai izveidošanai. Jūnijā veiksme darījumu jomā. Var pirkt vai pārdot automašīnu. Ieteicams aktīvs dzīvesveids. Jūlijā un augustā veidosies spriedze, tāpēc ieteicams doties atvaļinājumā un pēc aktīvas darbošanās perioda atpūsties. Pēc iespējas vairāk jāuzturas svaigā gaisā un jālieto dabiski produkti. Darījumiem un līgumu slēgšanai apstākļi nav labvēlīgi.

Jāvelta vairāk laika un uzmanības savai ģimenei.

Septembrī un oktobra pirmajā pusē ieteicams pievērsties sevis izglītošanai un pilnveidošanai.

No oktobra vidus līdz gada beigām pieaugs izdevumi, tāpēc pārdomāti jāplāno pirkumi. Var rasties sarežģījumi ar transportlīdzekļiem. Veidosies spriedze partnerattiecībās. Labvēlīgi apstākļi iesāktu darbu veiksmīgai pabeigšanai, izvirzītā mērķa sasniegšanai.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.