1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Precīzākais 2017. gada horoskops visām zodiaka zīmēm. Piedāvā astroloģe Inguna Balgalve

 

AUNS

Gada divos pirmajos mēnešos Aunam jākoncentrējas uz tiešo pienākumu veikšanu, jebkāda kavēšanās radīs spriedzi. Pārdomāti jāplāno tēriņi, jo izdevumi būs lielāki nekā ienākumi. Jāizvairās spontāni un vienpersoniski pieņemt lēmumus, tas radīs konfliktus partnerattiecībās. Piemērots laiks redzesloka paplašināšanai un pieredzes apmaiņai. Var doties kādā tālākā atpūtas braucienā.

Martā un aprīlī jāvelta uzmanība savam veselības stāvoklim. Nav ieteicams uzsākt ko jaunu vai veikt kardinālas pārmaiņas. Arī šajos mēnešos nav labvēlīgi apstākļi finanšu operācijām. Jābūt piesardzīgiem, jo iespējams iekrist krāpnieku vai zagļu izliktajos slazdos.

Maijā un jūnija pirmajā pusē būs jūtama kopējās situācijas uzlabošanās. Labvēlīgi apstākļi automašīnas pārdošanai vai iegādei, dažādu dokumentu kārtošanai. Jūnija otrajā pusē un jūlija sākumā jābūt piesardzīgiem uz autoceļiem, jo pastāv iespēja iekļūt avārijā.

No jūlija līdz septembra vidum būs šī gada labvēlīgākais periods, kad var uzsākt jaunus projektus, slēgt līgumus, kārtot dokumentus un apmeklēt kultūras pasākumus. No septembra vidus līdz decembra vidum, līdzīgi kā gada sākumā, jākoncentrējas uz tiešo pienākumu veikšanu. Pieaugs spriedze partnerattiecībās gan mājās, gan darbā. Jāatvēl laiks atpūtai. Gada izskaņā daudzi jautājumi sakārtosies, spriedze mazināsies, viss nostāsies savās vietās.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.