11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Precīzākais 2017. gada horoskops visām zodiaka zīmēm. Piedāvā astroloģe Inguna Balgalve

 

SVARI

Gads iesāksies ar aktīvu darbošanos. Pirmajos četros mēnešos darāmo darbu būs vairāk nekā tam atvēlētais laiks. Tāpēc viss pārdomāti jāplāno un jānosaka prioritātes. Jākontrolē pašsajūta un veselības stāvoklis. Svarīgi ir atpūsties un labi izgulēties. Nav ieteicams uzsākt ko jaunu.

Maijā veiksies viss, kas saistīts ar darbu, kvalifikācijas paaugstināšanu, dokumentu kārtošanu un ceļošanu. Nav ieteicams veikt kardinālas pārmaiņas vai darījumus ar nekustamo īpašumu. No jūnija līdz jūlija vidum atkal pieaugs spriedze – darbā attiecībās ar priekšniekiem un arī padotajiem vai arī personiskajās attiecībās. Šajā laika periodā vairāk jāuzturas svaigā gaisā. Ieteicamas ūdens procedūras un masāžas.

No jūlija vidus līdz septembrim būs iespējams atvilkt elpu un nedaudz atpūsties, jo viss bez sarežģījumiem ritēs savu gaitu. Piemērots laiks garderobes atjaunošanai, kultūras pasākumu apmeklēšanai, lai tiktos ar draugiem un pakāptos pa karjeras kāpnēm. No septembra līdz novembrim jāpievērš uzmanība pašsajūtai, jo var rasties veselības problēmas. Nav ieteicams slēgt līgumus vai sākt jaunus darbus. Jāraugās, lai visu paspētu laikā.

Gada izskaņā darāmā būs daudz, tomēr mazās ikdienas veiksmes sniegs prieku un gandarījumu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.