14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Precīzākais 2017. gada horoskops visām zodiaka zīmēm. Piedāvā astroloģe Inguna Balgalve

 

JAUNAVA

Gads kopumā bez lieliem kāpumiem un kritumiem. Katrs, kas gatavs darboties, gūs panākumus. No janvāra līdz marta vidum nedrīkst neko atstāt pašplūsmā, citādi radīsies zaudējumi. Nav piemērots laiks līgumu slēgšanai, darba maiņai un radikālām pārmaiņām. Jārūpējas par savu veselību.

No marta vidus līdz maijam viss sāks ritēt ātrāk. Iespējams, palielināsies darba apjoms. Būs labvēlīgi nosacījumi līgumu slēgšanai un darījumiem. Pirms parakstīšanas uzmanīgi jāizlasa dokumenti. Aprīļa otrajā pusē un maijā veidosies spriedze darbā, tāpēc jāvelta uzmanība tiešajiem pienākumiem. Nav piemērots laiks automašīnas iegādei vai pārdošanai. Maija sākumā veiksies darījumi ar nekustamo īpašumu.

Jūnijā var veidoties neliels haoss, tāpēc, pirms ko darīt, jāpārliecinās, vai pareizi saprasts teiktais. Mēneša otrajā pusē viss atrisināsies un nostāsies savās vietās. Veiksies sirdslietās. Labs laiks kopīgiem pasākumiem ar draugiem un domubiedriem. Var lūgt palīdzību vai nodarboties ar mecenātismu.

No jūlija līdz oktobrim būs šī gada saspringtākais laiks. Būs jūtama spriedze partnerattiecībās gan mājās, gan darbā; it sevišķi augusta beigās un septembra pirmajā pusē. Jācenšas izvairīties no konfl ikta ar tiesībsargājošo institūciju pārstāvjiem.

Gada pēdējā ceturksnī spriedze mazināsies, viss atgriezīsies ierastajā ritmā. Jāizvairās no alkohola lietošanas. Gada nogali vēlams pavadīt ģimenes lokā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.