2.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Precīzākais 2017. gada horoskops visām zodiaka zīmēm. Piedāvā astroloģe Inguna Balgalve

 

VĒZIS

Gada otrā puse būs veiksmīgāka nekā pirmā, tāpēc Vēzim nāksies pārdomāti plānot savu laiku un darbus, lai taupītu gan spēkus, gan naudu. No janvāra līdz marta vidum nav piemērots laiks kardinālu pārmaiņu veikšanai vai spontāni radušos ideju realizēšanai. Nav labvēlīgi apstākļi finanšu operācijām un līgumu slēgšanai. Piemērots laiks relaksējošām procedūrām, meditācijai, jogai u. tml.

No marta vidus līdz aprīļa vidum būs iespēja saņemt citu atbalstu un palīdzību, tāpēc var iesaistīties kopīgos projektos. Ja lūgsiet, tad saņemsiet draugu padomu un atbalstu.

No aprīļa vidus līdz jūnijam valdīs spriedze un sarežģīta situācija. Jācenšas apvaldīt emocijas un izvairīties no nepārdomātu lēmumu pieņemšanas. Tas var novest pie zaudējumiem vai problēmām attiecībās, kas var beigties pat ar šķiršanos. Jūnijā situācija uzlabosies. Vēlams atvēlēt laiku atpūtai un veselības sakārtošanai. Nav ieteicams uzsākt ko jaunu. Ar naudu jārīkojas pārdomāti, jo izdevumi būs lielāki nekā ienākumi.

Ar jūliju spriedze mazināsies, kopējā situācija uzlabosies. Līdz septembrim veiksies tie darbi un projekti, kas paveicami īsā laika periodā. Var slēgt līgumus un kārtot dokumentus.

No septembra līdz decembrim Vēzis var paļauties uz intuīciju. Nav ieteicams uzsākt ko jaunu. Labāk turēties pie pārbaudītām vērtībām. Decembrī Vēzis varēs atvilkt elpu un svētku noskaņā sagaidīt nākamo gadu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.