12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Precīzākais 2017. gada horoskops visām zodiaka zīmēm. Piedāvā astroloģe Inguna Balgalve

 

LAUVA

Gada sākums Lauvai būs daudzsološs. Veiksies it visā. Tomēr nav ieteicams darīt vairākus darbus vienlaikus, jo tas paņems daudz enerģijas un ietekmēs gan darba kvalitāti, gan rezultātu. Februārī jākoncentrējas uz svarīgāko, jo būs jūtams enerģijas apsīkums. Var rasties problēmas ar autotransportu un elektroierīcēm.

Jāuzmanās aizpildot un parakstot dokumentus. No marta līdz jūnijam labs laiks darījumiem, darba maiņai vai darba apstākļu uzlabošanai. Veiksies juridisku jautājumu kārtošanā. Labas iespējas izveidot sadarbību ar ārzemju partneriem. Piemērots laiks mācībām, redzesloka paplašināšanai un ārzemju ceļojumiem. Jūnijā spriedze iezagsies partnerattiecībās, var būt pat sajūta, ka paši tuvākie cilvēki ir Lauvu nodevuši.

No jūlija līdz oktobra vidum viss ritēs savu gaitu bez problēmām. Var doties brīvdienās un kārtīgi izgulēties. Piemērots laiks veselības sakārtošanai un stiprināšanai, arī dziednieciskām procedūrām. Viss, kas saistīts ar peļņas iespējām, jāpaveic līdz septembrim.

No oktobra vidus līdz decembrim būs šī gada sarežģītākais periods, kad jātaupa gan spēki, gan nauda. Novembris nav piemērots kardinālām pārmaiņām un darījumiem ar nekustamo īpašumu. Decembrī var rasties problēmas ar transportlīdzekļiem. Labvēlīgi apstākļi kultūras pasākumu apmeklēšanai un pasākumiem kopā ar bērniem un ģimeni.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.