12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Horoskops 2016. gadam: Jaunavas traucas uz mērķi, bet Strēlnieki iekaro karjeras virsotnes

 

JAUNAVA

Jūs esat enerģiskas un harizmātiskas. Tikai nepazaudējiet šīs spējas visu laiku paštīksminoties, labāk modernizējiet savu iekšējo pasauli un spēlējiet lielas spēles. Šobrīd pa spēkam vislielākie projekti, grandiozo nodomu realizēšana uzņem apgriezienus un ar triumfu skar visas sadzīves jomas: radošo, finansiālo, ģimenes un darba.
Bizness reorganizēsies, viss kam ķersieties klāt – atplauks. Nākošā ‘’debesu’’ laime būs tikai pēc 12 gadiem. Nestaigājiet kā pašiemīlējies narciss, jūs apkārtējiem esat labvēlības un tikumības etalons, tieši kontakti ar cilvēkiem veicinās likteni izšķirošus, veiksmīgus sakarus. Šis gads ir personīgo kompleksu un nevajadzīgu savienību sabrukšanas gads, šķiršanās gads, tiem, kuri grib pabāzt jūs zem papēža vai grib ar jums manipulēt. Droši stūrējiet, mācieties spert drošus soļus un uzņemties par tiem atbildību. Laulībā, spiediens no partnera puses ir kategoriski aizliegts, jāvalda tikai jums!
Bet zem dzimtā jumta nav saldi, šeit ir nobrieduša ģimenes locekļa lomas pārbaudes vieta. Pacietīgi jānes mājas pienākumu krusts, jābūt paraugsaimniekam, jārūpējas par radiniekiem, jāuztur garīgā aura ģimenē.
Otrais pusgads iepriecinās ar peļņu, beidzot jūs kļūsiet bagāts un varēsiet apmierināt savas iegribas, nofinansēt kopīgos rentablos projektus.
Marts un septembris – neizbēgamu, kardinālu izmaiņu periods.

 

10 KOMENTĀRI

  1. Vai jums nepieciešama aizdevuma? Jūs vēlaties būt finansiāli stabils? Vai jūs vēlaties, lai paplašinātu savu biznesu? Piedāvājam uzņēmuma aizdevums, auto aizdevumu, biznesa aizdevums, personas aizdevums un aizdevumu? mēs dodam no aizdevumu ar ļoti zemu procentu likmi 2% ilgstošu komfortu, kas ir apgrozāmi. Šis piedāvājums ir atvērta visiem, lūdzu sazinieties ar mums, izmantojot mūsu e-pastu uz (finansbankloan@list.ru)

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.