6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Horoskops 2016. gadam: Jaunavas traucas uz mērķi, bet Strēlnieki iekaro karjeras virsotnes

 

MEŽĀZIS
Esiet uzmanības centrā, spīdiet ar harizmu, demonstrējiet panākumus un talantus. Tas ir imidža radīšanas un popularitātes iekarošanas gads. Uzkrātā dzīves pieredze transformējas gudrībā, kļūstot par fundamentu jaunai dzīves filozofijai. Reliģiozā pasaules uztvere kardināli mainīsies uz labāko pusi, paveiksies sastapt jaunus garīgos līderus un ideju iedvesmotājus, atrisināt sarežģītus juridiskos jautājumus, iestāties augstskolā, paaugstināt kvalifikāciju, atrast sponsorus, veiksmīgi pārvākties.
Fortūna atnāks ciemos no tālām zemēm. Tūrisma braucieniem un iepazīšanās ar svešām kultūrām jākļūst par jūsu ikdienas neatņemamu sastāvdaļu. Dalieties ar zināšanām: intelektuālās investīcijas atgriezīsies dubultā. Kļūstiet par garīgo ganu tiem, kuri ir apmaldījušies bezdievības brikšņos. Tagad jūs esat lāpa, kura norāda sabiedrības attīstības pareizo ceļu. Ja esat kļuvis par personīgo ambīciju un principialitātes ķīlnieku, noslēdzies pārdzīvojumos par neizlēmību, tad ziniet: tā ir karmiskā samaksa par pēdējos gados pieļautajām kļūdām.
Septembrī sāksies triumfālais gājiens uz karjeras olimpu, augsti stāvoši cilvēki jūs atbalstīs, darbs dāvās prieku. Vispirms, fortūna glāstīs profesionāļus, kuri darbojas pēc sirds aicinājuma.

 

10 KOMENTĀRI

  1. Vai jums nepieciešama aizdevuma? Jūs vēlaties būt finansiāli stabils? Vai jūs vēlaties, lai paplašinātu savu biznesu? Piedāvājam uzņēmuma aizdevums, auto aizdevumu, biznesa aizdevums, personas aizdevums un aizdevumu? mēs dodam no aizdevumu ar ļoti zemu procentu likmi 2% ilgstošu komfortu, kas ir apgrozāmi. Šis piedāvājums ir atvērta visiem, lūdzu sazinieties ar mums, izmantojot mūsu e-pastu uz (finansbankloan@list.ru)

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.