6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Horoskops 2016. gadam: Jaunavas traucas uz mērķi, bet Strēlnieki iekaro karjeras virsotnes

 

STRĒLNIEKS
Ja pašaizsardzības instinkts diktē, ka vajag noslēpties un ignorēt profesionālās problēmas, liekot pirmajā vietā ģimenes dzīvi, jo tur ir ērtāk, tas ir fatāls spriedums topošajai karjerai. Pēc tam būs rūgti jānožēlo, jo profesionālajā debess jumā spīd laimīgā zvaigzne, kura veicina profesionālo talantu realizāciju, kuri ierakstās sabiedrības pieprasījumā.
Šeit ir plašs iespēju diapazons, palaimēsies sameklēt patīkamu, radošu darbu, ieņemt augstu amatu, harmoniski savienot principialitāti ar augstsirdību, gudrību, priekšnieka godīgumu, kurš ar visu sirdi pārdzīvo par savu padoto likteni. Attiecības ar autoritatīvām personībām veidosies viegli, tās veicinās profesionālo prestižu un materiālo labklājību. Jūs ieteikt vai bilst par jums labu vārdu var iespaidīga persona no malas.
Laulības jomā, sākot ar septembri, augsta dinamika, noturēt jūs piesietu – neizdosies, brīvība ņems virsroku. Līdz izvirtībai viss nenonāks, tāpēc, ka draudzība un mīlestība satīsies vienā kamolā un gala rezultātā jūs apzināsieties, ka draudzība ar laulāto draugu ir mīlestības augstākā izpausme.
Marts un septembris – neizbēgamu likteņa izmaiņu periods.

 

10 KOMENTĀRI

  1. Vai jums nepieciešama aizdevuma? Jūs vēlaties būt finansiāli stabils? Vai jūs vēlaties, lai paplašinātu savu biznesu? Piedāvājam uzņēmuma aizdevums, auto aizdevumu, biznesa aizdevums, personas aizdevums un aizdevumu? mēs dodam no aizdevumu ar ļoti zemu procentu likmi 2% ilgstošu komfortu, kas ir apgrozāmi. Šis piedāvājums ir atvērta visiem, lūdzu sazinieties ar mums, izmantojot mūsu e-pastu uz (finansbankloan@list.ru)

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.