7.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Horoskops 2016. gadam: Jaunavas traucas uz mērķi, bet Strēlnieki iekaro karjeras virsotnes

 

SKORPIONS
Atrodoties sabiedrības popularitātes viļņa mugurā, jūs esat aicināts noteikt pasākumu toni, būt par līderi kolektīvā, gudri izmantot tā resursus, vispirms jau, kopējām interesēm, bet personīgās – atstājot otrajā vietā. Paplašiniet paziņu loku, jaunās iepazīšanās būs ārkārtēji noderīgas un atvērs jums durvis uz laimīgo rītdienu.
Radītājs sūtīs īstus draugus un labvēļus, tajā skaitā arī ārzemju, ar kuriem varēs veikt vērienīgus darījumus, iemiesot progresīvus projektus. Jūsu misija ir ļoti augsta: veicināt kultūras, sociālo, garīgo sabiedrības modernizāciju.
Personīgajā dzīvē orientējieties uz uzticamu draudzību. Ja mīlas kaisle atdzisusi – nebēdājaties, jūs ar partneri vienos kopējie ideāli. Un nemēģiniet dārgos resursus kaisīt uz romantisku piedzīvojumu meklēšanu!
Septembrī, uz vienu gadu, aktivizēsies slēptā sadzīves fronte, jūsu laime un bagātība tiks kalta, noslēpta no skaudīgām acīm. Nevajag afišēt savu nodarbošanos, ar slepenām lietām varat dalīties tikai ar uzticamām personām.
No jūnija sāks ‘’bombardēt’’ dēmoniskie spēki, kuri provocēs uz grēcīgiem aktiem. Tāpēc turiet garīgo spieķi sausu.

 

10 KOMENTĀRI

  1. Vai jums nepieciešama aizdevuma? Jūs vēlaties būt finansiāli stabils? Vai jūs vēlaties, lai paplašinātu savu biznesu? Piedāvājam uzņēmuma aizdevums, auto aizdevumu, biznesa aizdevums, personas aizdevums un aizdevumu? mēs dodam no aizdevumu ar ļoti zemu procentu likmi 2% ilgstošu komfortu, kas ir apgrozāmi. Šis piedāvājums ir atvērta visiem, lūdzu sazinieties ar mums, izmantojot mūsu e-pastu uz (finansbankloan@list.ru)

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.