7.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Horoskops 2016. gadam: Jaunavas traucas uz mērķi, bet Strēlnieki iekaro karjeras virsotnes

 

ZIVIS
Šobrīd iekrīt unikāla iespēja satikt ideālo otro pusīti un nodibināt savienību – tā gadās vienu reizi 12 gados. Izvēli veic partneri un ved pie altāra. Jūsu savienība būs svētīta, sirdis pukstēs unisonā, dzīve piepildīsies ar kopējām interesēm un nodarbēm. Laulātajiem pāriem atkal iestāsies medusmēnesis, sastingušās jūtas atplauks kā puķes pavasarī. Bet ja jūsu attiecības ir nonīkušas – tā ir jūsu vaina, atbrīvojaties no kaitīgajiem ieradumiem, egocentrisma un spēlējiet pēc partnera noteikumiem.
Sadarbības jomā viss ir lieliski, droši slēdziet darījumus. Ja ir neatrisināti strīdi tiesā vai problēmas ar likumsargiem – Temīda jums pasniegs palīdzīgu roku.
Virzīšanās augšup pa karjeras kāpnēm ierobežota, esiet apmierināts ar šī brīža statusu un sargājiet darba pozīcijas, kuras ir agrāk iekarotas, no ietekmīgiem konkurentiem. Zem dienesta krēsla – ‘’spridzeklis’’.
Laidiet visus pa priekšu, laicīgi ieslēdziet atpakaļgaitu, neuzspiediet savus pasaules uzskatus un dzīves pozīcijas. Šobrīd ir bīstami ‘’izrādīties’’ un ņemt vadības grožus savās rokās. Iniciatīva tiks sodīta, būs fatālas sekas.
Marts un septembris ‘’testēs’’ jūsu rīcību un atbilstību laika garam un ienesīs izmaiņas.
Otrā pusgada laikā, pateicoties citu cilvēku dāsnām investīcijām, paveiksies kļūt bagātam.

avots: cluber.com.ua

 

 

10 KOMENTĀRI

  1. Vai jums nepieciešama aizdevuma? Jūs vēlaties būt finansiāli stabils? Vai jūs vēlaties, lai paplašinātu savu biznesu? Piedāvājam uzņēmuma aizdevums, auto aizdevumu, biznesa aizdevums, personas aizdevums un aizdevumu? mēs dodam no aizdevumu ar ļoti zemu procentu likmi 2% ilgstošu komfortu, kas ir apgrozāmi. Šis piedāvājums ir atvērta visiem, lūdzu sazinieties ar mums, izmantojot mūsu e-pastu uz (finansbankloan@list.ru)

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.