10 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Horoskops 2016. gadam: Jaunavas traucas uz mērķi, bet Strēlnieki iekaro karjeras virsotnes

 

ŪDENSVĪRS
Tas ir dziednieciski psiholoģisko izmaiņu gads, veiksmīgs karmas parādu samaksas gads, kuri ir krājušies vairākus gadus. Savaldiet egoismu un nolieciet uz pjedestāla svešas intereses aizmirstot par savējām. Tad jums būs viss, ko vēlaties. Kārotais gabaliņš no svešas kūkas, noteikti būs. Paveiksies ar sponsoriem: sagaidāms finansiālais uzliesmojums, pateicoties ģimenes biznesam, citu cilvēku investīcijām, laulības un darījumu partneru palīdzībai, bet kāds no jums tiks pie mantojums.
Ieilgušās emocionālās rētas sadzīs, zemapziņā noglabātās bailes pazudīs, dvēselē kļūs saulaina, intīmā dzīve uzlabosies: jūs būsiet gribēts un mīlēts. Partneru un kreditoru maki būs jums atvērti.
Otrais pusgads sākot ar septembri paies zem veiksmes zīmes, gaidiet patīkamus pārsteigumus sadzīves jomās. Vientuļās sirdis beidzot atradīs savu laimi un sāks virpuļot mīlas dejā. Tas ir dievišķās mīlestības laiks, par kuru jūs tik ilgi sapņojāt.

 

10 KOMENTĀRI

  1. Vai jums nepieciešama aizdevuma? Jūs vēlaties būt finansiāli stabils? Vai jūs vēlaties, lai paplašinātu savu biznesu? Piedāvājam uzņēmuma aizdevums, auto aizdevumu, biznesa aizdevums, personas aizdevums un aizdevumu? mēs dodam no aizdevumu ar ļoti zemu procentu likmi 2% ilgstošu komfortu, kas ir apgrozāmi. Šis piedāvājums ir atvērta visiem, lūdzu sazinieties ar mums, izmantojot mūsu e-pastu uz (finansbankloan@list.ru)

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.